Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

En strålende lørdag i september hadde Aktivitetsklubben i Oslo Follo dagstur til klatreparken Høyt og Lavt i Lillestrøm. Det ble en fantastisk dag med glede og mestring for store og små.

Tradisjonelt har Aktivitetsklubben hatt overnattingstur i løpet av sensommeren men på grunn av utfordringene med smittevern i tiden vi lever i måtte lederne tenke alternativt. Det ble derfor planlagt en dagstur til en av de største klatreparkene i Oslo/Akershus. 14 grupper med totalt 145 barn deltok på turen.

Noen var spente, andre glade og noen litt nervøse da utstyr ble levert ut og instruktørene gikk gjennom sikkhetsinstruksjonen. Men da barna kom ut i løypene fikk de oppleve at dette var noe alle kunne mestre på sitt nivå, og alle fikk mulighet til å utfordre seg selv og kanskje tørre litt mer enn de hadde trodd de skulle klare den dagen.

Parken er et eldorado med utfordringer på alle nivå, 20 aktivitetsløyper og 41 zipliner. Her kunne gruppene velge det som passet dem best, enten de ville høyt over bakkenivå, prøve ut zipliner eller bare leke i de morsomme løypene.

Med strålende solskinn og mild høstluft ble dette en flott opplevelse fra de yngste til de eldste. Alle satte pris på å være sammen. Og hver gang man traff et kjent ansikt susende forbi på zipline eller klatrende på en stige høyt oppe så kunne man merke at det fellesskapet og samholdet som vi har i Aktivitetsklubben - det er noe helt unikt.