Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

Søndag 8. desember var det tid for årets julemarked til glede for alle de familiene som tok turen til det hyggeligste julelandet!

 

Et nydelig barnekor varmet alles hjerter da de sang «Nå tennes tusen julelys» og Gjermund Haukelidsæter åpnet med å ønske alle velkommen til årets julemarked som Aktivitetsklubben Oslo Follo arrangerte.

 

Øyvind Nilsen holdt en fin juletale hvor han blant annet leste fra 1. Pet. 3, 9-12:

"Gjengjeld ikke ondt med ondt eller skjellsord med skjellsord. Dere skal tvert imot velsigne. For dere er selv kalt til å få velsignelse.
    Den som elsker livet
    og vil oppleve dager med lykke,
    han må holde sin tunge fra det onde
    og sine lepper fra svikefull tale,
           han må vende seg fra det onde
           og gjøre det gode,
           søke fred og jage etter den."

Øyvind oppmuntret alle til å være gode mot hverandre, snakke pent om hverandre og minnes Jesus i juletiden.

 

Barnas egen juletale ble fremført av Audrey og Laurien - med glede og entusiasme - akkurat slik som bare barn kan glede seg over julen med alt som hører med av spenning, glede og magiske øyeblikk.

"Endelig er den her, den kalde, fine tida. Lukten av julekaker, lyden av julemusikk. Så mye å glede seg til og være takknemlig for."

 

Dagen fortsatte med morsomme aktiviteter for barna. Her var noe for enhver smak! Klatring, skyting med luftgevær, akrobatikk, hinderløype, ansiktsmaling, fotballhjørne, juleverksted og lykkehjul. Etter å ha fullført ulike aktiviteter kunne barna besøke julenissen som hadde noe godt i sekken som premie.

 

De voksne kunne hygge seg med deilig, varm hønsesuppe og drikke, småkaker, og annet fra kafeen og noen fikk også ordnet seg julegaver fra bodene med hjemmestrikk eller dekorasjoner. 

 

Omtrent 40 frivillige hadde gjort en stor innsats med å rigge til julemarkedet og arrangørene var fornøyde med dagen.

 ⁃ Jeg synes det ble en trivelig dag for små og store, sier Reidun Olsen som er en av de ansvarlige for Aktivitetsklubben.

 

På Aktivitetsklubben i Oslo Follo deltar 155 barn i alderen 6-12 år hver tirsdag på morsomme aktiviteter som engasjerte ledere har forberedt for dem. 

Julemarkedet markerer avslutningen på sesongen og dette er et høydepunkt som mange gleder seg til.

Nå takker arrangøren de frivillige for innsatsen denne sesongen og ser fram til at Aktivitetsklubben starter opp igjen på nyåret.